Compromís i Lluita

Compromís i Lluita

Avui és d’aquells dies que un simple missatge, una simple paraula, un simple gest fa que tot allò amb el què t’impliques tingui un significat.

 

No és el primer cop i segurament no serà l’últim, però com que un dels protagonistes ens ha  donat permís no ens la volem guardar i la volem compartir amb tots vosaltres.

 

Aquesta tarda mentre estàvem gestionant diverses coses de la caminada a les xarxes socials i web hem rebut un missatge amb una fotografia.

 

La fotografia hi ha una parella a l’Estany Llong d’Aigüestortes amb la samarreta vermella d’aquest any, això ja ens ha fet il·lusió, però el missatge ens ha agradat encara més.

 

Els hem agraït la fotografia i els hem animat a que ells mateixos la pengessin al Facebook.

 

Ara aquí bé lo bó. La resposta d’ells.

En Jordi ens ha explicat que després que la Francina superés un càncer de pit aquest any passat, el proper divendres 13 de maig, tornarien a fer la caminada junts, amb tots nosaltres.

 

En Jordi ens ha demanat que el missatge que adjuntéssim a la fotografia fos esperançador i d’ànims a tots i totes les lluitadores que tenim al nostre voltant.

 

Hem de reconèixer que el missatge ha sigut una injecció d’adrenalina que no té preu. I així us el volem transmetre i complir l’encàrrec que ens ha fet en Jordi.

 

Detalls com aquest fan que les forces no defalleixin i que creiem encara més en aquest projecte.

Gràcies.

 

Els projectes desinteressats tenen una paraula que n’és la base “EL COMPROMÍS”.

 

Sabem que darrera de cadascú de vosaltres hi ha una història similar a la d’aquesta parella, algunes amb final i d’altres amb punt i apart, però ens quedem amb el missatge!!!

 

Som lluitadors i seguirem lluitant, per totes les Francines amb rostre desconegut, per tots els Jordis que fan el camí al seu costat. I per tots vosaltres.

Jordi Casellas i Francina Estany Llong Parc Aiguestortes

Gràcies Francina i Jordi una forta abraçada

 

Comparteix

  • /

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 + 17 =