Som una gran família

Som una gran família

Formar part d’un projecte solidari com és “fem el camí al teu costat” et fa descobrir històries i conèixer persones que donen sentit al fet d’implicar-te en una causa solidària.

Organitzar la caminada comporta feina, compromís, implicació i més d’un mal de cap. Però us ben assegurem que les mostres de recolzament, agraïment i compromís, fan que tot acabi essent una enorme satisfacció.

Si al final posem a la balança el que invertim i el que recollim (emocionalment parlant) de llarg, guanya el que recollim.

I avui amb aquest post, volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat i ens doneu molt, moltíssim.

Des d’aquella dona menudeta, amb uns ulls blaus brillants que desprenen energia, un somriure sincer i un cor que no li cap a dins, que ens demana per vendre samarretes al seu poble, fins aquell que se’n queda una, tot i no poder venir a caminar.

Conèixer a aquesta gent és una alenada d’aire fresc, una forta empenta a seguir endavant.

De tota aquesta gent, n’hem tret no només samarretes venudes i caminants que venen d’arreu. Hi hem fet amistats enormes de les quals estem molt orgullosos i que volem compartir amb vosaltres.

Tots vosaltres ens heu donat una gran lliçó: Som formiguetes que soles fan feina, però quan moltes d’aquestes formiguetes s’ajunten, fan coses grans.

Gràcies per voler fer aquest camí al nostre costat!

Organització “Fem el camí al teu costat”

Comparteix

  • /

Comentari ( 1 )

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =