Política de privacitat

Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: Organització Fem el camí al teu costat
Adreça: Travessera de les Corts, 319 – 08029 Barcelona
CIF: G66423443
Correu electrònic:

Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?

El tractament de les dades que demanem a la inscripció de la caminada, té per objecte la creació d’un registre personal que t’acredita com a participant de la caminada i està associat a un número de referència a tal efecte de poder-te identificar en qualsevol moment. La finalitat del tractament és la de gestionar la inscripció a la caminada i mantenir-te informat de qualsevol novetat o incidència que com a participant hagis de saber.

El tractament de les dades que demanem en el procés de la compra, té per objecte la creació d’un registre personal associat a un número de comanda i té com a finalitat la de gestionar i processar la teva compra així com també de mantenir-te informat de qualsevol canvi o incidència que hi pugui haver relacionat amb la teva comanda.

Així mateix, quant ens ho hagis autoritzat, també hi haurà la finalitat d’enviament de publicitat, promocions relacionades amb els serveis i productes que oferim a través de correu electrònic.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·licitis la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el teu consentiment en el moment en què realitzis la teva inscripció a la caminada.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les teves dades personals seran tractades pel responsable del tractament, cedint-les només en els supòsits previstos legalment.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots exercir accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets esmentats anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a .