Benvinguts

Benvinguts

Aquest és el primer post de la pàgina web, us donem la benvinguda a casa vostra.

En aquesta web teniu tots els detalls de la caminada, des de l’inici, la informació pràctica que necessiteu per participar a la caminada, com inscriure-us i el més important, com podeu comprar la samarreta i ser solidaris

Si heu arribat fins aquí, hauríeu de saber com nosaltres hi hem arribat, com hem aconseguit aquesta web i com hem pogut dinamitzar i actualitzar la imatge.

Estem d’aniversari, fem 5 anys i volíem que fos especial i sobretot posar ordre a les nostres xarxes socials, ser més propers a vosaltres que dia a dia feu el camí al nostre costat.

Com que nosaltres no som experts en res i tot el que fem és pel mètode assaig/error, el mes de desembre vàrem llençar un missatge d’auxili a traves del Facebook per veure si algú ens donava un cop de mà.

El missatge, gràcies a vosaltres, a tots els amics que tenim al Facebook, va arribar molt lluny i en pocs dies teníem diverses propostes de Community Manager per ajudar-nos.

L’instint va fer que el primer correu que va arribar, el contestéssim i en pocs dies vam concretar una reunió.

Un parell de passerells de l’organització van anar a la reunió, a Manlleu, un assolellat dijous de novembre.

Us podem dir que aquests dos passerells que van anar a la reunió, van sortir d’allà com dos nens amb sabates noves. No s’ho creien… De veritat que a la primera, ens podien entendre tant bé i podia anar tot tant rodó?

Vam anar a petar a Manlleu, a l’empresa Badabadoc. Ens van atendre la Montse i la Núria i quan els hi vam exposar el projecte, sense ni pensar-s’ho ni un segon, es van mirar i van dir: “ Endavant, compteu amb nosaltres!”

Aquest parell de PROFESSIONALS van explicar-nos que elles dediquen 1 hora al mes a un projecte solidari, com elles li diuen “l’hora solidaria” i que estaven disposades a invertir les hores del 2016 a la caminada de “fem el camí al teu costat”.

Només arribar a Manresa després de la reunió, ja teníem una primera proposta! Encara no ens creiem que fos cert, que elles ja havien posat fil a l’agulla.

Elles, ens van posar en contacte amb un parell d’eixerits nois, en Jordi i en Toni, que tenen l’empresa Ciclick, els quals són els “pares” i creadors d’aquesta web.

Aquest parell quan se’ls va explicar el projecte, van pujar al carro amb moltes idees i propostes, sense demanar res a canvi.

Des del mes de novembre hi hagut diverses reunions, moltes trucades i milers de correus perquè vosaltres pugueu veure aquesta web.

IMG_0002

Badabadoc & Ciclick & Fem el camí al teu costat

Les noies de Badabadoc han aportat una visió fresca del disseny, essent les creadores d’aquest nou logo, més actual i dinàmic.

També han creat el logo de Fem el camí, el qual ens representa a tots.

I moltíssimes coses més que us anirem desvetllant de mica en mica fins al dia de la caminada, no sigui que si us ho diem tot de cop i agafeu un empatx!

Els nois de Ciclick, també són els qui han fet possible que tinguem el domini .cat, la web i els correus, i ens ajuden i assessoren en tot moment amb la pàgina.

Esperem que en aquesta pàgina hi veieu tot el sentiment i il·lusió que hi hem posat tots nosaltres, i  que la disfruteu fent el camí al nostre costat.

nenes Badabadoc

Montse, Núria, Jordi, Toni Moltíssimes Gràcies!!!

Comparteix

  • /

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − ten =